HOME SERVICII STUDIU DE CAZ VACUUMARE CONTACT
   
Solutii de management al arhivei  
 
presa
contact
Str. Graului nr. 4, ap. 4,
sector 4, Bucuresti

Tel: 0371-301.365
Fax: 0372-874.726
Mobil: 0722.345.973
info@penta-arhivare.ro
arhivare
 

Beneficiind de de know-how-ul asociatilor britanici PENTA DOC-PAK ofera o solutie unica de arhivare pentru piata din Romania. Aceasta solutia de arhivare a fost foarte bine primita in urma cu ceva ani de piata din Marea Britanie. Implementarea solutiei de arhivare propusa de noi a inceput in Anglia si treptat a fost extinsa in Irlanda, Franta, Elvetia, Polonia, etc…si acum in Romania.
Practic, dosarele/documentele din arhiva se vacuumeaza in pungi speciale, obtinandu-se o serie de avantaje practice relevante, dintre care putem enumera:
- reducerea volumului arhivei, reducandu-se astfel spatiul necesar depozitarii cu pana la 40%;
- asigurarea unor conditii de maxima siguranta si securitate a noului format de arhiva.
Solutia de management al arhivelor promovata de PENTA DOC-PAK este aceea de a oferi beneficiarului posibilitatea de a-si depozita propria arhiva asigurandu-i protectie la conditiile de mediu nefavorabile (umezeala, praf, fum, etc.), dar si protectie impotriva persoanelor neautorizate, cu costuri minime in ceea ce priveste spatiului de depozitare si al fortei de munca, permitand totodata un acces rapid la oricare dintre documentele arhivate.


Arhivarea prin vidare este parte integranta a solutiei de management al arhivelor fiind o continuare a etapelor de fondare si ordonare a documentelor. Toate consumabilele si masina de vacuumat sunt puse la dispozitie de noi. Fiecare punga vidata formeaza o unitate de arhivare, fiecare putand contine pana la 250 file.
Aceasta solutie de arhivare prin vidare se recomada in special documentelor care au un grad de interventie asupra lor redus. Odata vacuumate si etichetate unitatile astfel arhivate se pot depozita ca atare pe rafturi sau se pot grupa in containere de arhivare.